dimecres, 29 de novembre del 2006

El projecte "Sense censura"

Què és "Sense censura"?
"Sense censura" és un punt de trobada de la xarxa per a debatre, discutir i reflexionar. És un espai d'intercanvi on pots expressar la teva opinió i alhora enriquir-te de les opinions dels altres, on tot i tothom hi té cabuda: actualitat, coses que et preocupin o t'interessin, contes, escrits, poemes, vídeos... en definitiva, tot allò que vulguis compartir.

Qui som?
En un inici som un grup d'estudiants de doctorat de la facultat de física de la Universitat de Barcelona. No obstant, ens encantaria que aquest fos un espai obert també en aquest sentit, i que tothom que ho volgués s'unís a nosaltres i participés en el blog, no només amb comentaris, sinó escrivint les seves pròpies entrades.

Com unir-te a "Sense censura"?
Per poder unir-te a "Sense censura" i poder escriure així els teus propis posts al blog, només ho has de demanar a algú que ja en formi part i tingui privilegis d'administrador. Per fer-ho pots posar-t'hi en contacte per mail, o deixar la teva adreça en un comentari, o qualsevol altra manera que se t'acudeixi.

Qui té privilegis d'administrador?
Poc temps després de formar part de "Sense censura" tots acabem tenint privilegis d'administrador. Per aconseguir aquest privilegi només cal que hagis fet alguna contribució i que qualsevol membre administrador te'l faciliti.

Tots som administradors perquè tots som iguals. És aquesta l'aposta arriscada del projecte "Sense censura", que demostra així la seva confiança en tots aquells que el fan créixer dia a dia.

Ara ja coneixes l'esperit de "Sense censura", et convidem doncs a entrar-hi i construir-lo...